2014. október 22., szerda

Assetto Corsa - Ford Escort MKII v0.2.4

Elérkeztünk a második teszthez, ez is egy Assetto Corsa mod lesz, azonban ez még BETA! A Gruop 4-es autót teszteltem.

Showroom

Ismét egy jól kidolgozott, igényes modellről beszélhetünk. A lámpák elöl-hátul működőképesek, valamint az ablaktörlő is teszi a dolgát. Belső nézetet, és nyitott ajtókat jelen állapotban ez sem tud.
A lámpasor jelenleg dísz, bízzunk, hogy egyszer ez is használható lesz!
Az eredetivel összevetve láthatjuk, milyen részletes.
Hátulról is teljesen rendben van.


Ingame

Kidolgozott beltér, jól beállított nézet, működnek a műszerfal órái, a kis ledek, illetve lámpák még váratnak magukra. Jelenleg az óra és a kijelzők világítanak kéken a lámpa felkapcsolásával.

Alap funkciók - DRIFT

Jól kanyarodik, ha az ember eltalálja, hogy tartsa a minimális orrtolást az első kerékre helyezve a terhelést, azonban kitörésnél hosszabb, íves, nyújtott driftek, és nagy driftszögű csúsztatások nem valósíthatóak meg vele. Ez zavaróan hat, ugyanis ennél az autónál nem ez az általános tapasztalat.
Ilyen az igazi, ezt várjuk!

Köridő - Silverstone-International

Az előbb említett kanyarodási nehézségek miatt nehéz nagy tempót autózni egy technikásabb pályán. Folyton kitör, és nehéz korrigálni. Az utolsó körben sikerült 1:18 alá autózni. Amikor viszont megembereli magát, már nagyon élvezetes. Ezt egy-egy elrontott körben meg is mutatta.
 A kis szögű csúszásoknál még megfogható.
Itt még úgy érzed, megvan...
...itt már tudod, hogy nincs.

Gyorsulás - DRAG 1000m

Reménykedtem, hogy egyenesben jó teljesítményt nyújt. Az alap váltóval próbáltam.
Ugyan az AI megvert egy kicsivel, de ott mindig optimálisságról beszélünk, reakcióidő nélküli zöldről. a 0:25.8 nem egy rossz eredmény 1000m-en, és a 188-as vég sem elhanyagolható.

Hang

A hangja, ahogy ezt a készítők is említik, még nem a sajátja. Helykitöltőképpen a Tatuus-ból kölcsönözték a hangot. Ezt biztosan javítják.

Összegzés

Grafikailag, hangilag és fizikailag is meglátszik, hogy BETA. Én várok, és amint kijön egy végleges verzió, mindenképpen szeretnék új összefoglalót, ugyanis megérdemli.
Jelen állapotában a fizikai probléma miatt sem single- sem multiplayer üzemmódhoz nem ajánlanám. Egyedül sem élvezetes, hogy nem lehet összeszedni, csapatban pedig egyenesen idegesíthető lehet a kiszámíthatatlanság. Várjunk még vele, pihentessük!
Az Assetto Corsa Mods csapata készíti az autót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése