2014. november 16., vasárnap

rFactor - F1SR F1 1992

A mai teszt az F1SR modder csapat 1992-es Formula 1-es szezonját foglalja össze. Az akkori bajnok Nigel Mansell Williams-Renault-ját teszteltem, az 1.01-es verzióból.


Alapok

Egy nagyon igényes és szép modell
Az igazihoz nézve is jól fest.
A beltér... 
...a kormányt leszámítva mutat hasonlóságot. De a valós TV kamera jó.
Az üléspozíció jól állítható.
Az orr nézet kissé magasan van.

Irányítás

A korabeli felvételekkel összehasonlítva igen jó fizikát kapott. A kanyarstabilitás reális, a gyorsulás és az erőtöbblet kipörgésgátló nélkül nagyon jól érezhető a megfelelő helyzetekben, a fék pedig jól lassítja a karosszériát.

Hang

A hanganyag zseniális. Érezni rajta az autó erejét, a valósághoz hűen. Megvan benne az igazi F1-esek érces üvöltése, ami miatt igazán szerethetővé válik egy ilyen gép.

Összegzés

Egy kiválóan összerakott mod-ot teszteltem, ami magában foglalja az 1992-es Formula 1-es évadot. Az összes autót és pilótát megtaláljuk benne csapatokra bontva. Külön SC is jár az akkoriaknak megfelelően, ezt is elvihetjük egy próbakörre.

Ajánlom akár egyéni, akár online versenyzésre, akár haveri összejövetel, akár fun race, akár bajnokság, amit indítani szeretnénk, kiválóan megállja a helyét.


1 megjegyzés:

  1. Hallod ennek a blognak így nem sok értelme van. Nem akarlak bántani, de egy jobb oldalon a letöltéseknél ennyi a bevezető.

    De most őszintén: írsz 2-3 közhelyes mondatot, beszúrsz egy pár képet és a végére egy letöltési linket. A te blogodnak pedig a teszt lenne a lényege nem? Szerintem gondold ezt át, hogy akarod-e folytatni.

    VálaszTörlés